Haaksbergen  Hengevelde  Lochem      

Caravan / camper schade

Caravan schade
Schade aan uw caravan? Waarom een gehele wand van uw caravan vervangen bij een lichte deuk in uw caravan. AAS Autoschade Hartgerink is een specialist in caravan reparaties.

Caravan Repair
Er wordt gewerkt met een gepatenteerd schadeherstel systeem. Hiermee kunnen wij wanden, deuren, daken, disselbakken en alles dat met een aluminium of kunstofprofiel te maken heeft herstellen De wand hoeft hierbij in de meeste gevallen niet te worden vervangen, maar alleen te worden hersteld en gespoten. Uiteraard hoort ook het vervangen van panelen tot onze specialisatie.

Caravan Schade

Door de hoge kosten van vernieuwen van buitenwanden (beplating) is naar een methode gezocht om kleinere schades te kunnen repareren zonder dat het betreffende deel in zijn geheel dient te worden vervangen. Tegenwoordig is er een goede oplossing gevonden voor het herstellen van deze kleinere schades. Schadeplekken, zoals scheuren, gaatjes en deuken, worden bewerkt met behulp van een speciale mal die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de caravan. De mal wordt op een speciale plamuur op de schadeplek aangebracht en daarna wordt de schadeplek behandeld en gespoten. Na de behandeling ziet de caravan er weer puntgaaf uit. Omdat geen nieuwe caravanbeplating hoeft te worden besteld, kunnen reparaties middels deze methode al binnen enkele dagen gereed zijn.

De verzekeraars vergoeden over het algemeen de reparaties die met deze techniek worden uitgevoerd als de caravan casco (all-risk) is verzekerd. Het schadeherstelbedrijf kan de schadeafwikkeling rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij afwikkelen zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt.

Op al deze reparaties zijn de Focwa reparatie bepalingen van toepassing.

Dagblad De Pers schreef over dit systeem: "Ingenieus systeem om aluminiumplaten op campers, caravans, en aanhangwagens te herstellen."

AAS Autoschade Hartgerink  kan alle structuren en kleuren van uw camper of caravan wand herstellen dankzij een uniek caravan herstelsysteem.

 

Erkend schadehersteller

Hosting & Design: Autosoft BV - Copyright 2013 Autoschade Hartgerink - Disclaimer