Caravanschade

Schade aan uw caravan?
Waarom een gehele wand van uw caravan vervangen bij een lichte deuk in uw caravan. AAS Autoschade Hartgerink is een specialist in caravan reparaties.

Caravan Repair
Er wordt gewerkt met een gepatenteerd schadeherstel systeem. Hiermee kunnen wij wanden, deuren, daken, disselbakken en alles dat met een aluminium of kunstofprofiel te maken heeft herstellen De wand hoeft hierbij in de meeste gevallen niet te worden vervangen, maar alleen te worden hersteld en gespoten. Uiteraard hoort ook het vervangen van panelen tot onze specialisatie.

Door de hoge kosten van vernieuwen van buitenwanden (beplating) is naar een methode gezocht om kleinere schades te kunnen repareren zonder dat het betreffende deel in zijn geheel dient te worden vervangen. Tegenwoordig is er een goede oplossing gevonden voor het herstellen van deze kleinere schades. Schadeplekken, zoals scheuren, gaatjes en deuken, worden bewerkt met behulp van een speciale mal die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de caravan. De mal wordt op een speciale plamuur op de schadeplek aangebracht en daarna wordt de schadeplek behandeld en gespoten. Na de behandeling ziet de caravan er weer puntgaaf uit. Omdat geen nieuwe caravanbeplating hoeft te worden besteld, kunnen reparaties middels deze methode al binnen enkele dagen gereed zijn.

De verzekeraars vergoeden over het algemeen de reparaties die met deze techniek worden uitgevoerd als de caravan casco (all-risk) is verzekerd. Het schadeherstelbedrijf kan de schadeafwikkeling rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij afwikkelen zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt.

Plaat vervangen

In onze werkplaats kunnen wij iedere plaat van uw caravan of camper vervangen. Wanneer er een kras of een deuk op de zijwand zit, die ongever 50 cm of groter is, kan alleen hersteld worden door de zijwand te vervangen.

Een plaat vervangen vergt veel ervaring. Om een plaat mooi strak op de caravan te krijgen, is echt vakmanschap vereist.
En omdat wij al jaren lang ervaring hebben in het vervangen van zijwanden krijgt u een uitstekend resultaat.

Garantie

Op iedere reparatie krijgt u 4 jaar focwa garantie zoals uw van ons gewent bent en u zeker bent van een degelijk resultaat.

Verzekering

Wij regelen de schade met elke verzekeringsmaatschappij
Op moment dat u schade heeft aan uw caravan of camper helpen wij u met het invullen van het schade formulier en het melden bij de verzekeringsmaatschappij.
Ook de betaling gaat rechtstreeks zodat u zelf niet hoeft voor te schieten.

Op al deze reparaties zijn de Focwa reparatie bepalingen van toepassing.

 

AAS Autoschade Hartgerink kan alle structuren en kleuren van uw camper of caravan wand herstellen
dankzij een uniek caravan herstelsysteem.

Dagblad De Pers schreef over dit systeem:
“Ingenieus systeem om aluminiumplaten op campers, caravans, en aanhangwagens te herstellen.”

Top